Bliv kontaktet

Hvad siger vores konsulenter

Passion for mennesker og udvikling

Country Manager

Michael Christiansen

Michael er cand.jur. og MBA, og han har arbejdet i mange år i den finansielle sektor, i IT-branchen og i HR-konsulentbranchen.

Hvorfor arbejde som konsulent?

– Jeg har i mere end 25 år beskæftiget mig med ledelse og udvikling af mennesker, virksomheder og projekter. Det har jeg gjort i HR-funktioner, i ledelsesroller, i salgsjobs og i stabsfunktioner. Jeg har i dag erfaring og kompetence inden for de væsentligste HR-områder samt arbejds- og ansættelsesretlige forhold. Konsulentrollen faldt mig helt naturlig, da jeg både kan få udnyttelse af mange af mine kompetencer og samtidig arbejde med udvikling – både af mig selv og i mit job.

Hvorfor Wise Consulting?

– Da Wise Consulting etablerede sit danske datterselskab, kunne jeg med det samme se et fantastisk godt match med mine egne værdier, entreprenørånden, kundefokuseringen og mit personlige ønske om at arbejde sammen med meget professionelle kolleger. I dag er jeg chef, konsulent, personale- og forretningsudvikler, iværksætter og projektleder.

Michael fortsætter:

– Jeg arbejdede i starten som Wise konsulent i interim HR stillinger. Jeg rådgav virksomheder om strategisk HR, jeg drev HR-projekter, og jeg var coach for ledere i udviklingsforløb. Jeg bistod også med en aktiv salgsindsats for at opbygge Wise Consulting her i Danmark. Jeg overtog rollen som Country Manager i 2014.

Vil du vide mere?