Bliv kontaktet

Hvad siger vores konsulenter

Passion for mennesker og udvikling

HR-konsulent

Susanne Kjær Eskildsen

Susanne har i mere end 20 år arbejdet med stort set alle aspekter inden for HRM i store internationale organisationer.

Susanne har været HR Business Partner og HR Manager og drevet HR-udviklingsprojekter, været sparringspartner og coach for ledere og ledergrupper på alle organisatoriske niveauer og har stor erfaring med facilitering af workshops og udviklingsprocesser.

Hvorfor arbejde som konsulent?

– Drivkraften i mit arbejde er min ambition om at koble HRM-aktiviteterne til forretningsstrategien, så virksomheden lykkes med de strategiske indsatser, opnår mål og planer og medarbejderne trives. I rollen som konsulent får jeg muligheden for at lave det jeg holder allermest af og er allerbedst til; at bistå ledere og medarbejdere i deres fælles bestræbelser på at lykkes, at vokse og gro – som organisation og individ.

Hvorfor Wise Consulting?

– Hos Wise er kerneydelsen HR – og faglighed, passion, kvalitet og professionalisme i højsædet. Alle mine Wise-kolleger har stor HR-indsigt og -erfaring, bredt spredt over vores forskellige kernekompetencer. Jeg får et fællesskab, hvor vi sammen udvikler os og hvor vi sammen gør hinanden bedre.

Susanne fortsætter:

– Alle Wise-konsulenter har en høj grad af forretningsforståelse og vi agerer hele tiden med afsæt i kundernes behov og aktuelle situation.

Vil du vide mere?