Bliv kontaktet

Hvad siger vores konsulenter

Passion for mennesker og udvikling

HR-konsulent

Tina Post Aagaard

Tina har igennem de seneste godt 17 år arbejdet med individuelle og organisatoriske forandringer, såsom intern konsulent i IT og medtech branchen.

Hun har ligeledes arbejdet som leder, direktør og partner i AS3 Companies, og endelig som managing consultant i PA Consulting Group.

Hvorfor valgte Tina at arbejde som konsulent?

– Jeg har valgt at kombinere jobbet som selvstændig med tilknytningen til Wise Consulting, da kontakten til konsulenterne i Wise betyder, at jeg kan kombinere et kollegialt netværk, inspiration og sparring, med den frihed, det er, at være selvstændig.

Hvorfor samarbejde med Wise Consulting?

– Jeg har valgt at være tilknyttet Wise Consulting, da jeg dels oplever, at Wise Groups mange års erfaringer og virksomhedens solide og overbevisende placering i det nordiske marked gør, at man her møder en høj grad af professionalisme, faglighed og forretningsmæssig soliditet, som jeg er stolt af og glad for at være en del af.

Tina fortsætter:

– Ud over, at der er styr på tingene og fagligheden er høj, så oplever jeg også, at Wise Consulting, som virksomhed har en ordentlighed, der gør, at man som konsulent føler sig fuldstændig tryg ved og kan stå inde for de ydelser, vi leverer, og den behandling vores kunder og kandidater vil møde. Det betyder rigtig meget for mig og har været et vigtigt parameter i valget af Wise Consulting.

Vil du vide mere?