Bliv kontaktet

BLIV WISE KONSULENT

Wise Consulting vokser – og vi søger HR-konsulenter i Jylland

Brænder du for HR, og har du lyst til at gøre en forskel i en nordisk HR-konsulentvirksomhed i vækst?

 • Har du solid erfaring med de fleste af HR-områdets discipliner?
 • Er du drevet af at levere professionelle og forretningsdrevne HR-ydelser?
 • …og vil du tage et medansvar for at opbygge vores forretning i Jylland?

så er jobbet som Wise-konsulent det helt rigtige næste skridt i din karriere.

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter vores ydelser i Jylland, og vi søger endnu en senior konsulent, der med base i Jylland ønsker at blive en del af vores stærke team.

Vi forestiller os, at du har været HR Manager, HR Business Partner, HR-konsulent eller HR-specialist – gerne i en større dansk eller international virksomhed. Du kan også være selvstændig HR-konsulent med lyst til at indgå i et fagligt samarbejde med os.

Det afgørende er, at du har en meget høj faglighed, bred praktisk erfaring med en forretningsdrevet tilgang til HR-opgaven og har stor lyst til at bidrage til salgs- og kundeaktiviteter i Jylland.

Om Wise Consulting
Wise Consulting er en af Nordens førende HR-konsulentvirksomheder. HR er vores passion og vores kerneforretning. Vi tilbyder vores kunder HR-ydelser leveret af erfarne og forretningsorienterede Wise-konsulenter, der alle har en solid baggrund inden for HR. Wise Consulting har kontorer i København, Stockholm, Göteborg, Malmø og Helsinki. I Aarhus bor vi hos Incuba – et dynamisk kontor- og virksomhedsmiljø i særklasse.

Vi henvender os til kunder, der har store ambitioner med deres forretning – og dermed også med HR. Vi tilbyder konsulentydelser inden for HR på både strategisk og operationelt plan, og vi agerer altid med afsæt i vores kunders behov og aktuelle situation.

At være Wise-konsulent
Som Wise-konsulent arbejder du for og hos vores små som store, danske som internationale kunder med krævende og spændende HR-opgaver. Opgaverne kan være af både strategisk og operationel karakter. Du bliver en del af et professionelt og dynamisk netværk, hvor vi vægter faglighed og et godt arbejdsmiljø meget højt.
Det er afgørende, at vores Wise-konsulenter er forretningsorienterede, og at de hele tiden stræber efter at forbedre og effektivisere både kundens forretning samt vores egen organisation og ydelser.
Vores ambition er intet mindre end, at vi vil være den arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har den bedste tid i deres karriere.

Vores nye Wise-konsulent kommer med:

 • Mindst fem års erfaring med både strategiske og driftsmæssige HR-konsulentopgaver
 • En HR-akademisk videregående uddannelse, eller tilsvarende relevant uddannelsesforløb
 • Stor lyst til at bidrage til salgsopgaven, herunder indledende salgsarbejde, kundemøder, deltagelse i netværk og lignende relationsskabende aktiviteter
 • Et stærkt forretningsorienteret mind-set
 • En passioneret, positiv og entusiastisk personlighed
 • Høj etik og integritet

Kontakt os
Vil du vide mere om jobbet som Wise-konsulent, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til Susanne Kjær Eskildsen på +45 4182 6093 for at høre mere om dine muligheder hos os.

Wise Consulting
Wise Consulting er et datterselskab i Wise Group AB, der er en nordisk børsnoteret koncern, som ejer, starter og udvikler specialiserede selskaber inden for Human Resources. Wise Group er grundlagt i Stockholm i 1991 og har i dag kontorer i Danmark, Sverige og i Finland. I 2016 var omsætningen over 700 mio. SEK, og der var 700 ansatte. Wise Group har været i Danmark i snart 5 år, og vi er i dag repræsenteret af datterselskaberne Wise Consulting, K2 Search, SalesOnly og Wise Professionals.
www.wiseconsulting.dk.

Vil du vide mere?

 • Felicia_konsulentpic (2)

  Hvorfor har Felicia valgt Wise Consulting?

  "Jeg tror på forretningsstrategien, set-uppet, potentialet i markedet og ledelsen. Så det var nemt at vælge Wise Consulting."

  Jeg vil gerne vide mere
 • bjoern

  Hvorfor har Bjørn valgt Wise Consulting

  "Jeg fik et klart indtryk af et international konsulenthus med en positiv virksomhedskultur og stærke værdier."

  Jeg vil gerne vide mere
 • Tina_konsulent

  Hvorfor har Tina valgt Wise Consulting?

  "Virksomhedens solide og overbevisende placering i det nordiske marked gør, at man her møder en høj grad af professionalisme."

  Jeg vil gerne vide mere