Bliv kontaktet

Hvad siger vores konsulenter

Passion for mennesker og udvikling

HR-konsulent

Bjørn Leth Erichsen

Som nyuddannet erhvervsjurist påbegyndte Bjørn sin karriere i konsulentbranchen hos Deloitte, hvor han blev ansat som skattekonsulent. Hurtigt gik vejen dog til rekrutteringsbranchen og senere IT branchen, hvor han specialiserede sig indenfor GRC; herunder dansk ansættelsesret og HR strategy.

Hvorfor arbejde som konsulent?

– For mig begyndte tankerne om at arbejde som konsulent efter at have arbejdet med legal compliance i Danmark og udlandet i mere end 10 år for store internationale virksomheder. Da jeg tog beslutningen i sensommeren 2015 var jeg var kommet til et punkt, hvor jeg mente at summen af min erfaring sammenholdt med min teoretiske baggrund nu gjorde det muligt aktivt at kunne bidrage til at skabe værdi for de kunder, jeg ville skulle arbejde for som konsulent.

Bjørn forsætter:

– Arbejdet som konsulent er også ensbetydende med stor frihed; og i forlængelse heraf et stort selvstændigt ansvar. Sammenholdt med de mange forskellige typer af HR compliance opgaver jeg nu som konsulent arbejder med, har det givet mig muligheden for at skabe et attraktivt arbejdsliv, som er fagligt udfordrende og meget selvstændigt.

Hvorfor samarbejde med Wise Consulting?

– Jeg havde kendskab til Wise Consulting gennem K2 Search, og havde et par år før min ansættelse som Wise konsulent haft fornøjelsen af at besøge kontoret i København.

Bjørn fortsætter:

– Mødet med Wise Consulting var meget professionelt. Jeg fik et klart indtryk af et international konsulenthus med en positiv virksomhedskultur og stærke værdier. Jeg har uden tvivl fået mit første indtryk bekræftet både i relation til mine arbejdsopgaver, hvilket for en stor dels vedkommende er relaterede til store internationale virksomheder, men også i relation til samarbejdet med kollegaerne i Wise Consulting – det er altid en fornøjelse at arbejde i et professionelt miljø med fagligt kompetente og positive kollegaer.

 

Vil du vide mere?