Bliv kontaktet

Hvad siger vores konsulenter

Passion for mennesker og udvikling

HR-konsulent

Felicia Nørgaard

Felicia kom til Wise Consulting efter en lang karriere i den finansielle sektor. Senest var hun Senior Development Consultant i Nordea med ansvaret for Nordeas HR Academy.

Hun har derudover flere års erfaring som HR Partner, hvor hun har arbejdet med hele paletten inden for HR og arbejdet med ledere på alle niveauer. Derudover har Felicia en baggrund indenfor kommunikation og markedsføring.

Hvorfor valgte Felicia at arbejde som konsulent?

– Ideen om at blive selvstændig konsulent udsprang af ønsket om at arbejde med flere forskellige virksomheder indenfor forskellige brancher, udvide mit netværk og få mere inspiration og mulighed for erfaringsudveksling.

Hvorfor samarbejde med Wise Consulting?

– Jeg havde gået med idéen om at blive selvstændig HR konsulent i noget tid, så da jeg så Wise Consulting etablerede sig i Danmark, tog jeg kontakt til dem. Jeg kendte Wise fra Sverige, hvor Nordea har haft Wise konsulenter på forskellige opgaver med gode erfaringer. Så jeg vidste, det var et professionelt foretagende. I dialogen med Michael Christiansen blev jeg hurtigt klar over, at det var et setup, der ville passe godt til mig, og langt hen af vejen opfylde det jeg søgte ved at være selvstændig.

Felicia fortsætter:

– Konsulenterne i Wise er et fantastisk netværk, hvor der er stærke kompetencer og stor erfaring at hente og bidrage til. Som Wise konsulent er du ambitiøs og har en passion for HR, og det sikrer en høj kvalitet til vores kunder.

Vil du vide mere?