Bliv kontaktet

Hvad siger vores konsulenter

Passion for mennesker og udvikling

HR-konsulent

Heidi Gjerløv í Dali Hansen

Efter at Heidi, i en årrække, havde bevæget sig rundt i alle afkroge af HR arenaen som HR Konsulent, Teamleder og HR Chef, havde hun et ønske om at samarbejde med og støtte ledere i forskellige organisationer inden for forskellige brancher og samtidig lære af og bidrage til disse, og som konsulent har hun fundet en løsning, som imødekommer disse behov.

Hvorfor valgte Heidi at arbejde som konsulent? 

– Min pallette bliver udvidet ved mødet med forskellige virksomheders varierende forretningsgange. Det betyder også, at jeg har mulighed for at bringe den samlede erfaring og viden videre, og på den måde bidrage til, at vi gør hinanden bedre.

– Det er meget tilfredsstillende at komme ind og løse en opgave, i kortere eller længere perioder, der lige manglede en ressource til, og som har mulighed for at udvikle sig, efterhånden som arbejdet skrider frem.

Heidi fortsætter:

– Jeg bliver somme tider spurgt, om jeg ikke mangler sparring med kolleger. Men her er jeg dobbelt privilegeret, for jeg har både mulighed for at sparre med de kolleger, jeg har for en tid, hos den virksomhed, jeg løser en opgave for, men de øvrige Wise konsulenter udgør også et fantastisk kompetent netværk, som kan bruges som sparringspartner såvel på HR specifikke områder som i konsulentrelaterede spørgsmål.

Hvorfor samarbejde med Wise Consulting?

– Konsulentvirket havde appelleret til mig gennem et stykke tid, og da jeg stiftede bekendtskab med Wise Consulting, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var den vej, jeg skulle.

Heidi fortsætter:

– Wise har et godt renommé, en forretningsstrategi og et skarpt skåret koncept, som jeg blev begejstret for, og som jeg kunne se mig selv repræsentere og være en del af. Fra mit netværk, som havde haft fornøjelsen af Wise konsulenter i deres organisationer, hørte jeg kun, hvor professionelt opgaverne blev håndteret. Valget var ikke svært.

Vil du vide mere?