Bliv kontaktet

Hvad siger vores kunder

Fokus på tydelige resultater

Scanbox

Organisationsændring

Scanbox Entertainment Group er en skandinavisk koncern, der erhverver licensrettigheder til spillefilm og tilsvarende rettigheder i underholdningsindustrien til distribution på det nordiske og europæiske marked.

På baggrund af markedsudviklingen og et strategiarbejde i Scanbox’ ledelse, blev det besluttet at gennemføre en større organisationsændring i den del af forretningen, der primært beskæftiger sig med DVD salg.

Scanbox bad Wise Consulting om at bistå med gennemførelsen af en omlægning, der indebar opsigelse af nøglemedarbejdere, omplacering, karriererådgivning og personalejuridisk bistand.

Wise Consulting gennemførte over en periode på to måneder en stor omstillings- og afviklingsproces for knap 20 medarbejdere med 3 Wise konsulenter. Wise Consulting sikrede, at lovgivningen blev overholdt, at kommunikation til medarbejderne og individuel forhandling blev gennemført professionelt og hjalp berørte medarbejdere med at komme videre i deres karriere. Endvidere sikrede Wise Consulting, at offentlige myndigheder blev inddraget på korrekt vis.

Scanbox’ implementering af den strategiske beslutning blev dermed sikret.

 

Vil du vide mere?