Bliv kontaktet

Hvad siger vores kunder

Fokus på tydelige resultater

Teracom

Træningsforløb i feedback og coaching

Teracom Danmark

Teracom Danmark projekterer, etablerer og driver jordbaserede sendenet for radio og TV. Teracom har projekteret og opsat det danske digitale tv-sendenet.

Boxer

Boxer udbyder digitalt tv distribueret via det landsdækkende, jordbaserede tv-sendenet og er i dag blandt Danmarks største tv-udbydere.

Træningsforløb i feedback og coaching

Da den årlige medarbejderundersøgelse viste, at medarbejderne ønskede mere feedback og coaching fra deres ledere, valgte virksomheden at tilrettelægge et træningsforløb med Wise Consulting.

Formålet var at udvikle den enkelte leders kompetencer og forløbet bestod af workshops og opfølgning i en kombination af metode, konkrete værktøjer, praktiske cases og øvelser – individuelt og i grupper.

Lederne i virksomheden oplevede workshops og opfølgningsdage, der forløb virkelig godt. De kunne mærke, hvordan de udviklede sig, og de fik masser af input til selv at kun tilpasse metoderne og gøre dem til deres egne.

Metoderne til coaching og feedback bliver nu integreret i virksomhedens medarbejdersamtale koncept, og der er allerede tydelige tegn på, at lederne bevæger sig væk fra blot at give råd til deres medarbejdere. Nu coacher de i stedet, de stiller spørgsmål og dermed får de også givet medarbejderne et øget ansvar for både opgaveløsning og målopfyldelse. Dette har allerede skabt højere engagement og arbejdsglæde.

Citater fra kursusdeltagere:

“Jeg har virkelig været på mange af de her kurser, men det her er første gang, at jeg virkelig har lært noget.”

Kim Beich, Content Manager

“Wise konsulenterne var et super team, og de var gode til at kombinere det teoretiske fokus med den praktiske implementering i hverdagen ved at bruge deres personlige erfaringer!” 

Kjeld Nexø, Operation Manager  teracom

Vil du vide mere?