Bliv kontaktet

Om os

"We make each other better"

Wise Consulting er en af Nordens førende HR konsulentvirksomheder

Wise Consulting – et førende konsulentfirma

For os udgør HR virksomhedens kerneaktivitet, og inden for vores hovedområder leverer vi professionelle ydelser af høj kvalitet. Vi arbejder med Interim HR, HR-projekter, forretningsstrategiske HR-projekter, HR-jura, leder- og medarbejderudvikling samt outplacement af ledere og specialister.

Vi henvender os til kunder, der har store ambitioner med deres forretning – og dermed også med deres medarbejdere. Vores rolle i de virksomheder, hvor vi arbejder, er at skabe værdi på bundlinjen. Kun ved at bidrage til virksomhedens forretningsmæssige mål, kan HR være en reel støtte for ledelse og medarbejdere:
Med forretningsstyret HR bidrager vi derfor til rentabilitet og vækst!

Wise Consulting er ét blandt flere datterselskaber i Wise Group-koncernen.

Wise Group AB er en nordisk børsnoteret koncern, som ejer, starter og udvikler specialiserede selskaber inden for Human Resources. Wise Group er grundlagt i 1991 og har i dag kontorer i Øresund, Helsingfors, Stockholm samt flere andre byer i Sverige. I 2016 var omsætningen 700 mio. SEK, og der var 700 ansatte.

Læs mere her: www.wisegroup.se

Milepæle

2001

Stefan Wikström & Johan Segergren starter Wise Consulting og udfordrer outplacement markedet i Sverige med nye metoder til karrierecoaching.

2007

Wise Consulting etableres som datterselskab under koncernen Wise Group. Vi tilbyder primært HR rådgivning og outplacement.

2010-12

Vi ekspanderer voldsomt med 300% på to år. Vi går fra 15 til 50 medarbejdere og udvider vores ydelser.

2016

Vi bliver 15 år! Vi er over 120 ansatte. Vi planlægger at vokse yderligere.

Hvordan er vi nået hertil?

Der er flere ting, som vi tror, der er særlige for os. Flere snakker om, at vi er utroligt passionerede og forretningsorienteret og at vi har et stærkt ønske om hele tiden at udvikle os og dermed gøre en forskel.

Det kan lyde som klichéer, men vi får det samme svar, uanset om vi spørger vores medarbejdere, vores partnere eller vores kunder. Det er vi stolte af!

Vi har mange opgaver og aktiviteter på det danske marked, men driver lige nu virksomheden fra vores Øresundskontor i Malmø. Vi fortsætter med at vokse med flere medarbejdere, partnere og kunder. Vi udvikler nye og eksisterende ydelser, og vi ser kun muligheder. Vi ser frem til at samarbejde med dig!

 

Vil du vide mere?