Bliv kontaktet

HR-konsulentydelser

Gennem forretningsdrevet HR bidrager vi til din rentabilitet og vækst

Med forretningsdrevet HR bidrager vi til din rentabilitet og vækst. Vi dækker dine behov og finder løsninger for din virksomhed. Med passion for mennesker og forretning skaber vi succes for dig og din virksomhed.

Interim HR

Vores HR-konsulenter kan hurtigt få en forståelse af din virksomhed og gøre en forskel. Vi tilbyder HR-konsulenter, når din virksomhed har brug for hjælp til at sikre HR-kompetence ved f.eks. orlov, længere fravær, sygdom, forud for en rekruttering eller ved forskellige former for omstrukturering.

Vores Wise konsulenter påtager sig opgaven som HR-chef, HR-generalist, HR-specialist eller HR Business Partner. Opgaven kan være på deltid eller heltid, af kortere eller længere tidsrum – vi tilpasser løsningen efter dine behov.

Vores styrke er evnen til at kombinere strategisk forretningsorienteret HR med effektivt operativt arbejde, hvilket skaber succes for os som konsulenter og dermed også for dig og din virksomhed.

Vi har erfaring inden for en lang række brancher og virksomheder. Når vores kunder benytter os, får de adgang til vores samlede erfaring inden for HR-området via vores solide internationale basis inden for HR.

Læs mere

HR Projekter

Har du brug for specielviden og støtte til at styre udviklingen? Vi kan bidrage med erfaring og kompetence, og vi kan styre hele eller dele af et HR-projekt. Vi gør det på heltid eller deltid, som en afgrænset indsats, på timebasis eller i et længere perspektiv. Fuldstændig afpasset efter dine behov.

Et udvalg af HR-projekter, vi kan støtte dig i:

  • HR-kortlægning
  • Arbejdsret og forhandling
  • Løn og bonus
  • Personalehåndbøger
  • Arbejdsmiljø
  • Mobility Management

Læs mere

HR-Jura

Når HR-jura også kræver jord under neglene.

  • Har du oplevet usikkerhed om kvaliteten af dine medarbejderes ansættelseskontrakter?
  • Er du usikker på, hvilke personalejuridiske konsekvenser en kommende organisationsændring kan medføre?
  • Vil du have tid og rum til at udvikle din forretning og fokusere på din virksomheds vækst og samtidig være sikre på, at du overholder lovgivningen samt overenskomster og lokalaftaler?

Så er en Wise konsulent med speciale i personalejura den rigtige løsning!

På det personalejuridiske område rådgiver vores jurister om ansættelser, kontrakter, pension, graviditet og barsel, ferie og fridage, opsigelser, personalepolitik, medarbejdersamtaler, arbejdsmiljø og sygdom mm.

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i vores kunders aktuelle strategiske situation. Vi rådgiver med et konstant fokus på vores kunders forretning. Vores juridisk uddannede Wise konsulenter slipper ikke opgaven, når et råd er givet. Vi følger opgaven helt til dørs og medvirker derfor også ved den praktiske og operationelle implementering.

Vores rolle er at skabe værdi på bundlinjen, og vi bidrager med forretningsstyret HR-jura til rentabilitet og vækst.

Læs mere

Hvorfor benytte HR-konsulenter gennem Wise Consulting?

1

Tryghed og høj kvalitet - HR er vores kerneaktivitet, vi kan HR!

2

Hurtig igangsætning - vores konsulenter har lang og relevant erfaring og er motiverede og passionerede og er vant til hurtigt at sætte sig ind i nye virksomheder.

3

Adgang til vores samlede erfaring inden for HR-området via vores omfattende strukturkapital inden for HR.

4

Fleksibilitet og tilgængelighed ved hurtigt at yde støtte på stedet eller eksternt

Udvalgte kunder vi har hjulpet med HR-KONSULENTYDELSER:

teracom wincornixdorf_wu-logo Maersk_Line_Logo_RGB

Vil du vide mere?