Bliv kontaktet

Outplacement

Målrettet og effektiv karrierecoaching med klare resultater

Vi har stor erfaring og ekspertise i at støtte virksomheder og mennesker med outplacement, også kendt som karrierecoaching, i form af individuel coaching for ledere og medarbejdere. Vores målrettede proces øger chancen for effektivt at finde en ny løsning, som et nyt job, start af egen virksomhed eller studier. Vores erfarne coaches er certificeret og har baggrund og erfaring inden for HR og rekruttering.

Vi opnår tydelige resultater, 9 ud af 10 finder en ny løsning inden for 6 måneder. Vi har 100% kundetilfredshed!

Medarbejdere

Vores erfaring viser, at støtte fra en dygtig karrierecoach gør stor forskel både for den person, der må forlade sin stilling, og for den virksomhed, der investerer i dette. Rejsen fra afskedigelse mod et nyt job kan undertiden være ensom og udfordrende.

I disse situationer kan coachen hjælpe dig med at skabe struktur og tryghed, der væsentligt øger muligheden for hurtigt at komme videre til den næste udfordring. Vores erfarne coaches tilbyder dig individuel coaching til at opfylde dine personlige behov. Vores coaching program er designet til bedst muligt at ruste dig og skabe forudsætninger, så du kan nå dine mål. Din coach fungerer som en generator i processen og hjælper dig med at fokusere fremad og gå videre til det næste trin i din karriere. Det kan være et nyt job, start af din egen virksomhed eller studier.

Læs mere

Arbejdsgivere

Som arbejdsgivere står man under tiden over for at skulle afskedige personale. For medarbejdere, der må forlade deres arbejdsgiver på grund af arbejdsmangel, omstrukturering eller af andre årsager, er det utroligt værdifuldt at få hjælp af en dygtig karrierecoach, der kan støtte medarbejderen til næste trin i karrieren.

Alle vores coaches er certificerede og har lang erfaring med individuel karrierecoaching, rekruttering, og outplacement. Deres baggrund er oftest adfærdsvidenskabelig med erhvervsmæssig erfaring fra arbejde med HR-spørgsmål. Vi har stor viden om arbejdsmarkedet og rekrutteringsbranchen.

Læs mere

Outplacement i finanssektoren

Wise Consulting bidrager med vores konsulenter, metode og kompetencer i forbindelse med omstruktureringer i den finansielle sektor i Danmark. I overenskomsten på det finansielle område er det bestemt, at medarbejdere, der afskediges på virksomhedens foranledning, skal tilbydes et outplacement program.

Dette program skal leve op til Finanssektorens kodeks for god outplacement og være i sammenhæng med de tilbud, der stilles til rådighed af virksomheden, Finansforbundet og A-kassen. Vi har i den forbindelse indgået en samarbejdsaftale med FTF-A og Finansforbundet. Aftalen indebærer, at vi som outplacement-leverandør samarbejder med Finanssektoren og konkret aftaler samarbejdsform, fælles initiativer og informationsmøder.  

Læs mere

RUSH-metoden som får det til at ske!

R

Refleksion. Identificere styrker, drivkræfter og kompetencer. Vi fastsætter personlige mål og det næste step i karrieren.

U

Udbud. Vi klarlægger arbejdsmarkedet, og relevante brancher. Vi gennemgår muligheder og udfordringer.

S

Strategi. Vi gennemgår CV, ansøgning, samt relevant netværk og opstiller mål

H

Handling. Vi gennemfører test interview, og udvikler konkret handlingsplan.

UDVALGTE KUNDER VI HAR HJULPET MED OUTPLACEMENT:

Scanbox_87cc5_450x450 GFK ATP logo

Vil du vide mere?