Bliv kontaktet

Wise Guide | 5 Tips til at håndtere presset og undgå stress

Tidligere

Show all White papers

Næste

01 / 05 / 17

Wise Guide | 5 Tips til at håndtere presset og undgå stress

Altid online og til rådighed?

Bliver du også stresset af at skulle stresse mindre?

Vidste du, at en af de mest almindelige årsager til sygefravær i Danmark i dag er symptomer på stress eller diagnosticeret stress?

Vi stresser mere end nogensinde, trods det faktum at vi i dag har ekstrem stor fokus på, hvordan vi kan undgå netop stress. Du skal træne rigeligt, spise ordentligt, hvile og arbejde effektivt – men ikke for hårdt, samtidig med, at du skal passe dine relationer, familie, kæreste, venner, sociale medier etc.

Hvordan skal du nå alle de ting, som måske både du selv som omverdenen forventer af dig? Og hvordan kan du undgå at få stress over alt det, du skal gøre for netop ikke at få stress? Vi lever i en verden med uanede muligheder, og en stor del af årsagen til stress er ofte, at vi bruger unødigt meget af vores tid på at tænke over, hvad vi ønsker, og hvilke valg vi skal træffe.

Moderne forskning viser, at vi kan udvikle vores måde at håndtere stress. Ved at arbejde struktureret med blandt andet kognitive metoder, kan vi mindske den oplevelse og den påvirkning stress har. Vi kan opbygge en større evne til at restituere og øge vores muligheder for at se løsninger, samtidig med at vi kan arbejde effektivt og have det godt.

At arbejde er ikke et kapløb. Det er derfor vigtigt, at du tager ansvar for dit eget helbred og samtidig sørger for, at du arbejder på en måde, som gør, at du bibeholder din energi – ikke bare nu og her på den korte bane, men også på den lange bane.

Hent hele Wise Guiden og få 5 tips til, hvordan du kan mindske symptomer på stress.

Hent Wise Guiden her

Indtast din e-mailadresse for at hente hele guiden

Vil du vide mere?