Bliv kontaktet

Bloggen

Lad os inspirere dig med det sidste nye indenfor HR, karrierecoaching og motivation!

Tidligere

Vis alle opslag

Næste

20 / 03 / 15

Hvad gør os lykkelige?

Resultatet af Wise Happiness 2015 er klar!

I Wise Group arbejder vi med mennesker. Derfor er det helt naturligt for os og for vores kunder at være nysgerrige efter, hvad der gør os glade og stimulerede, og hvad der forårsager det modsatte.

Vi er interesserede i at undersøge, hvad der driver vores positive følelser, og derfor har vi for fjerde år i træk gennemført en af de største undersøgelser af, hvad der gør os lykkelige – i fritiden og på arbejdet.

Undersøgelsen kalder vi: Wise Happiness.

Wise Happiness 2015 er gennemført af menings- og markedsundersøgelsesfirmaet YouGovVi har i år spurgt 2.000 personer ligeligt fordelt mellem Sverige og Danmark. Download rapport

Se resultatet i videoen herunder.


En af de største lykkeundersøgelser i Norden.

Formål
Forskningen viser, at vi mennesker både har det bedre og præsterer bedre med positiv feedback. I en verden fuld af krav og barske udfordringer er det ikke så enkelt at finde det positive, og det er netop grunden til, at vi ønsker at identificere og forstærke det positive i livet med Wise Happiness.

Med Wise Happiness ønsker vi at vise nogle af de positive drivkræfter, som vi mennesker har så stort behov for, så vi kan skaffe energi til alt det, livet indeholder. Vi ønsker at bruge vores viden fra denne undersøgelse til at lære, hvordan vi selv kan blive endnu bedre til at rådgive vores kunder og give vores medarbejdere bedre forudsætninger. Vejen til succes går gennem medarbejderne. Hvis vi kan blive bedre til at finde lykken, er det godt for alle, der arbejder inden for Wise Group og dermed også for vores kunder.

Danmark og Sverige
Eftersom tre af Wise Groups datterselskaber etablerede sig i Danmark i januar 2013 – Wise Consulting, K2 Search og Sales Only – omfatter undersøgelsen både Danmark og Sverige.

Del indlæg

Vil du vide mere?